INXS – "незабравим" концерт

Мисля, че доста хора трябва да бъдат бити заради този концерт. Прилагам списък:

1. Организаторите – неизвестно защо бяха решили, че в зала могат да съберат същото количество хора колкото на стадион. Успяха. Но вътре беше ужасно претъпкано. Ужасно. На входа през който минахме имаше едно адски подло стъпало надолу и повечето бяха на косъм да паднат. Една девойка беше на косъм да се потроши, но тъй като нямаше къде всъщност да падне, само понамачка малко хората наоколо.

2. Самите INXS – младежи, час и малко концерт??? Разбирам, че не искате да си давате зор, но помислете за публиката си.  Разбирам и че искате да покажете малко нови неща, но имате много хубави песни, които не чухме. А и хвърлянето на потна тениска в публиката май вече не се оценява много положително. Можеше да се постараете малко повече и със сцената. След Depeche Mode и George Michael, вашата си беше крайно постна.

3. Хората които непрекъснато ходеха нагоре-надолу. Изглежда има специфична група хора, които като видят една много натъпкана зала, решават, че трябва да се разходят. А можеха просто да пропуснат концерта и да се разходят в парка. Не стига, че едва дишаш, ами и трябва да се кривиш за да направиш път на някой, който иска, видиш ли, да отиде от единият край на залата до другият. Допълнителна доза бой трябва да се приложи на тези, които ходеха с цигара в ръка, бира или пишейки sms-и. 

4. Пушачите – Мисля, че е ясно защо. Залата е малка, хората са много, вратите са тесни. Добре, че не стана някой пожар.

5. Охраната – прибираше камерите и апаратите. Попитаха ме дали нося нож. Хайде сега да си представим – аз съм лошковец с лоши намерения. Охраната ме пита, дали съм тежко въоръжен. Какво правя аз? Спред охраната – признавам и давам оръжията. Наивно, нали?

P.S. Имаше и разни ентусиасти, които се опитваха да говорят по мобилните си телефони по време на концерта. С колони колкото малки рейсове срещу тях. Сладко. И без грам мисъл.