HarmonyOne – след няколко месеца използване

Използвам HarmonyOne от няколко месеца и все още съм много доволен. Има обаче няколко дреболии за които може да се разкаже само след като си го използвал:
Формата не е чак толкова шантава, след като свикнеш.
Гумираната повърхност от долната страна на дистанционното започна да се бели и да пада. Забележете, че не съм го търкал в килима или нещо такова. Дистанционното стои на дивана или на масата. За доказателство, прилагам снимка:

00024sm 
Има шанс моето да е дефектно, но някак не ми се вярва.

Борбата с омазването на екрана е загубена кауза. Няма смисъл да се борите. Наистина.
Ако държите дистанционното както би трябвало да се държи (т.е. в задната част), екрана е почти недостъпен. С палец аз стигам до долният ред копчета, но останалите са прекалено далеч. Ако се опитате с показалеца, имате шанс, но с доста кривене. Изхода – хващате дистанционното отпред и го държите внимателно, за да не падне.
Батерията държи доста време и това, че трябва да се зарежда от време на време не е проблем. Зарядното обаче е прекалено голямо.
Проговори си с климатика, но на практика е неизползваемо, защото информацията за климатика не излиза на екрана на дистанционното. Т.е. като цъкна някое копче, климатика бипка, но аз нямам идея дали всъщност наистина е направил каквото си мисля.