Wii в офиса

От вчера имаме Wii в офиса в комплект с LCD телевизор, Wii Fit и някакви аксесоари. Аз, като притежател на XBOX 360, го погледнах с погнуса, обясних, че ми е под нивото дори да го пипам, врътнах се и си излязох. Въпроса е по-скоро принципен, не че наистина ме е гнус 🙂 Едно нещо е сигурно обаче – музиката ми къса нервите, а всичко ми се струва наистина много детско.

IMAG0110sm

И да, поставката под телевизора е много креативна (два кашона и рафт), но е временна.

6 Comments

  1. Нещо не схващам нуждата от едно такова в офиса… По ми допада крушата на Димо, ако ще разтоварваш негативна енергия или още по-добре една би’ичка.

  2. Главно за раздвижване малко. Има тенис, бокс и разни такива неща. Та идеята беше да мръднем с нещо различно от десетте пръста 🙂 А WiiFit-а нямам идея точно как се ползва, но било нещо за гимнастика. Аз, както вече споменах, предпочитам да си раздвижвам палците и да се лее кръв по екрана.

  3. Интересно виртуално хапване и пийване дали има в т’ва… говорим по разни месинджъри, слгаме си камери. Май скоро и от вкъщи няма да излизаме 🙁

  4. Има, но едва ли ще засища 🙂 Във Fallout имаш виртуално пиене и хапване, за да си оправиш здравето. В интерес на истината, при този студ и мокротия, изобщо не ми се излиза от нас 🙂 Интересното е, че в US бавно започнаха да осъзнават, че ако работиш от вкъщи на практика не излизаш. Сега има такава услуга – предлагат офиси на хора, които по принцип работят от вкъщи.

  5. >>Та идеята беше да мръднем с нещо различно от десетте пръста

    Според мен идеята не е удачна, губене на време е като цяло. По-добре да бяха взели някаква боксова круша 🙂

  6. Абе като гледам какъв панаир става, идеята всъщност е доста добра. Аз мисля, че по-добрият въпрос е “Какво правят тези хора там и защо не си вършат работата”.

Comments are closed.