Philips Soundbar и слушалки

on

Заради борбата с кабелите в къщи имам soundbar на Philips. Това чудо на технологиите има една купчина входове (включително оптика, iPod dock с поддръжка на видео, цифров, USB и класическият line-in). Има и древният SCART изход. Ако сега ви питам – а дали може да се включат слушалки, подозирам, че отговора ще е “Да, могат”. Все пак всяко устройство което има взимане-даване със звук има и вход за слушалки. Без гъзарският soundbar обаче. В това чудо слушалки НЕ можете да включите. Това е напълно и абсолютно сигурно – проверих ръководството (и не повярвах), огледах много внимателно с фенерче самият bar и subwoofer-a (и не намерих) а точно преди пет минути си говорих с поддръжката на Philips, които потвърдиха, че няма начин.

3 Comments

 1. wenzdi says:

  никакви и3ходи ли няма?
  погледнах User manual-а, видях HDMI и SCART, само това ли са?
  ако да, пробвай пре3 SCART с преходника който върви в комплекта на Xbox360, и от там с преходник от “камбанка” към 3.5mm жак(50стики по мага3ините)

 2. wenzdi says:

  уфф говоря глупости 🙂 входове, и3ходи
  ама предполагам си ме ра3брал – пол3ваш преходник и имаш 3вук на слушалки

 3. Laz says:

  Схванах точно 🙂 Както каза, има HDMI и SCART. Има и видео изход от iPod dock-a (отделен кабел, което е малко неудобно). През SCART-а ще работи, даже намерих у нас кабел който от едната страна е SCART а от другата са три чинча. Зора ми беше точно заради XBOX-a – да громя лоши докато жената спи. Стана просто – от кабела на XBOX в слушалките. Всичко баца, даже имам бонус – жената може да слуша радио докато аз стрелям.

Comments are closed.